Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція запевняє, що скандальні футболки повернули назад

Четвер, 15 вересня 2011, 22:02

Працівники столичної міліції не били продавців футболок "Спасибо жителям Донбасса…".

Про це повідомили в Головному управлінні МВС України в Києві.

В міліції уточнили, що група громадян 14 вересня 2011 року подала заявку до Київської міськдержадміністрації про проведення заходів на Майдані Незалежності 15 вересня з 18 до 21 години у рамках проведення Міжнародного благодійного народного ярмарку.

"Під час проведення заходів, група громадян розпочала акцію щодо розповсюдження сувенірної продукції", - уточнили в главку.

"Згідно чинного законодавства подібні дії трактуються, як рекламно-благодійна акція в неустановленому місці", - додали у відомстві.

"Працівники міліції попередили учасників акції про незаконність їх дій та запропонували припинити протиправні дії. Цю пропозицію учасники акції проігнорували. Тоді працівники міліції припинили протиправні дії та вилучили близько 30-ти одиниць рекламної продукції", - розповіли в міліції.

"Встановивши джерело походження цієї продукції, правоохоронці запросили власника до ТВМ №4 Шевченківського РУ ГУМВС України в Києві, провели з ним профілактичну бесіду та повернули вилучені вироби", - уточнили в главку. 

"Під час спілкування жодних претензій до дій працівників міліції власник продукції не виказував", - повідомила прес-служба міліції.

"Жодних силових заходів під час припинення протиправних дій до учасників акції не застосовувалися. Інформація про це не відповідає дійсності", - заявили в відомстві.

Як відомо, раніше повідомлялося, що бійці "Беркуту" побили торговців, які реалізували футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", та відібрали продукцію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування