Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СІЗО кажуть, що Луценко відмовився від медогляду

П'ятниця, 2 вересня 2011, 16:48

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився від обстеження фахівцями Міністерства охорони здоров’я.

Про це сказано у повідомленні державної пенітенціарної служби.

За її даними, у п’ятницю до Київського СІЗО прибула комісія з провідних фахівців МОЗ України (за спеціалізацією гастроентерологія) на чолі з головним гастроентерологом України Наталією Харченко.

У прес-службі зазначили, що ця комісія була створена для додаткового обстеження стану здоров’я Луценка, оскільки попередні висновки лікарів (дієтолога та гастроентеролога) від 30 серпня були зроблені на підставі обстежень, проведених ще у травні-липні.

"Для проведення комплексного обстеження стану здоров’я Луценка комісія була забезпечена необхідним діагностичним обладнанням", - сказано у повідомленні.

Комісією також було складено висновок щодо необхідності уточнення низки даних" шляхом проведення додаткових обстежень, без чого встановлення діагнозу є передчасним".

"Однак, Луценко категорично відмовився від спілкування з членами комісії щодо стану його здоров’я, медичного огляду і обстеження. Наразі стан здоров’я Луценка перебуває під постійним динамічним наглядом медперсоналу Київського СІЗО", - сказано у повідомленні.

Як відомо, у четвер дружина Луценка Ірина на прес-конференції оприлюднила результати медогляду Луценка провідними фахівцями Національного медичного університету ім. Богомольця і ​​Міністерства охорони здоров'я, згідно з яким у Луценка виявлено цироз печінки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування