Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко просить дати йому дожити до виходу з тюрми

П'ятниця, 2 вересня 2011, 17:11

Юрій Луценко відмовився від проходження додаткового обстеження в умовах СІЗО представниками МОЗу.

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина Луценко.

"Повторна комісія у складі двох жінок-лікарів із портативним апаратом УЗІ сьогодні в камері СІЗО намагалася провести медобстеження мого чоловіка. Юра відмовився", - сказала Ірина Луценко.

Луценко додала, що одна із жінок-лікарів - Харченко Наталія В’ячеславівна - представилася головним гастроентерологом України.

На запитання Луценка, скільки головних гастроентерологів в Україні, якщо його вже двічі обстежував головний гастроентеролог України Сергій Михайлович Ткач,  Харченко зауважила, що вона лікар-науковець. 

Луценко також передав з дружиною заяву для преси.

В ній він зазначив, що 28 травня 2011року комісія лікарів, визначених Міністерством охорони здоров'я, на виконання рішення суду провела його обстеження та зробила висновок, який від нього приховали.

"Мені його вручили лише через три місяці, після повторного обстеження 30 серпня, яке підтвердило прогресуюче погіршення стану мого здоров'я", - йдеться в заяві.

"Я вважаю, що фактично влада затягує час і замість надання медичної допомоги організовує видимість нових обстежень", - наголосив Луценко.

"Я не збираюсь використовувати діагноз лікарів для спроб вийти з тюрми, бо цілком усвідомлюю залежність суду від керівництва країни, яке дало наказ ув'язнити двох лідерів опозиції. Я вийду з тюрми не через стан здоров'я, а через невиновність, скільки б часу це не зайняло", - заявив він.

"Єдина моя вимога — дати можливість отримання необхідного лікування, щоб дожити до цього часу", - наголосив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування