Литвин знає, що на нього ллють бруд, але не здогадується хто

П'ятниця, 2 вересня 2011, 21:53

Заяви про причетність спікера Верховної Ради Володимира Литвина до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе направляються певними людьми.

Про це заявив сам спікер в ефірі 5 каналу.

"Має бути справедливій фініш (у справі Гонгадзе). Коли? Я не знаю. Як людина, на яку періодично виливається, знаєте, ціла лавина різного роду звинувачень, я дуже хочу…, щоб була встановлена абсолютна істина", - заявив він.

"Головне, щоб це не були політичні спектаклі і безпідставні різного роду звинувачення, тлумачення і таке інше. Воно якось періодично сезонно співпадає з початком чергового політичного сезону", - зазначає спікер.

Литвин зазначив, що інформація про причетність його до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе -"це інформація, яка циркулювала давно".

"Вона зараз в черговий раз висловлена. Я ні з чим це не пов`язую", - додав він.

Як відомо, екс-керівник спостереження Олексій Пукач на цьому тижні у суді назвав прізвище Литвина серед замовників убивства Гонгадзе.

Крім того, Литвин в черговий раз заявив, що не очікує вибачень від екс-майора Миколи Мельниченка.

"Вже було рішення суду 2006 року. Після цього цей бруд тільки посилився. Я розумію, що є люди, які направляють цей процес", - зазначив він.

При цьому спікер зауважив, що не здогадується, хто ці люди: "Якби я здогадувався, я б публічно про це сказав, але я думаю, кожен відчуває".

Як відомо, раніше суд зобов'язав Мельниченка вибачитися перед Литвином за поширення недостовірної інформації про причетність спікера до справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Литвин вважає несуттєвим, попросить Мельниченко в нього вибачення чи ні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News