Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція вже взялася за воїнів-афганців

Вівторок, 20 вересня 2011, 15:39

Столичні правоохоронці встановили особу, що закликала учасників акції в стін Верховної Ради до більш активних дій.

Проводиться дослідча перевірка, повідомляє Інтерфакс із посиланням на відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлено особу, яка закликала учасників акції до активних дій", - говориться в повідомленні.

"Цей факт задокументований. Розпочато дослідчу перевірку. За її результатами буде прийняте процесуальне рішення згідно із діючим законодавством", - сказано в документі.

У міліції відзначили, що при спробі мітингувальників прорватися до будівлі парламенту була частково пошкоджена огорожа перед площею й вибиті шибки у дверях.

Як повідомлялося, у вівторок зранку під стінами Верховної Ради почався мітинг проти ліквідації пільг 16 категоріям українських громадян, у якому взяли участь кілька тисяч пікетувальників, у тому числі воїни-інтернаціоналісти, що воювали в Афганістані, і учасники ліквідації аварії на Чорнобильської АЕС.

Через кілька годин мітингувальники знесли огорожу й підійшли впритул до будівлі парламенту, кілька з них потрапили в середину. Пізніше штурм припинився. У цей час мітинг триває, установлена сцена, грає музика.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...