Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ просить у Азарова допуску до перегляду умов СОТ

Вівторок, 20 вересня 2011, 18:45

Власник Group DF Дмитро Фірташ попросив прем'єра Миколи Азарова включити в робочу групу з перегляду умов членства України в СОТ представників роботодавців.
 
Про це він сказав під час зустрічі глави уряду з представниками Федерації роботодавців, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".
 
Фірташ, кажучи про умови роботи для бізнесу після вступу України до СОТ, зазначив, що бізнес себе почуває дуже некомфортно і незахищено.
 
"У СОТ вступати треба було, але необхідно було правильно вступати. Вступаючи до СОТ ми несерйозно підійшли до цього питання. Попередня влада досить неправильно відпрацювала питання: не було круглих столів, не питали, чого хоче бізнес. Ми сьогодні знаходимося в ситуації, коли повністю не захистили свій бізнес, будь-який його напрямок", - сказав він.
 
Фірташ нагадав, що 36 країн світу переглянули свої умови перебування у СОТ.
 
"Ми б хотіли просити вас, щоб Україна в цьому питанні виступила єдиною командою влади і бізнесу", - додав він.
 
Бізнесмен попросив Азарова включити в робочу групу з перегляду умов входження до СОТ представників роботодавців.
 
"За кожною пропозицією бізнесменів стоятимуть їхні гроші, а краще їх самих їхні гроші захищати ніхто не буде", - пояснив він.
 
Нагадаємо, раніше Азаров на 8-ї Ялтинської щорічної зустрічі "Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє" зазначив, що Україна має намір змінити ряд умов зовнішньої торгівлі, на яких вона вступала до Світової організації торгівлі.
 
"Настав момент, коли ми можемо почати свої переговори в СОТ і змінити якісь позиції в свою сторону. І ми цим будемо займатися", - заявляв прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування