Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волга: мені обіцяють свободу за явку з повинною

Вівторок, 20 вересня 2011, 21:05

Екс-глава Держкомітету з регулювання фінансових послуг Василь Волга заявляє, що йому пропонують звільнення з-під варти в обмін на визнання себе винним.

"Слідство не приховує, що я можу позбутися того, що зі мною відбувається, за однієї умови: якщо візьму на себе те, що я не здійснював", - сказав він у вівторок в Апеляційному суді Києва.

"Буквально вчора при проведенні очної ставки (з водієм Волги Віталієм Присяжнюком) мені було про це сказано: явка з повинною - ти йдеш на свободу і не мучишся", - зазначив Волга.

Він підкреслив, що в разі знаходження на волі не має наміру залишати територію України і готовий виконувати всі необхідні слідчі дії.

Як повідомлялося, Генпрокуратура порушила ще одну кримінальну справу проти Волги за розтрату майна в зв'язку з тим, що його водій отримував в 2010 році зарплату як головний фахівець одного з відділів Держфінпослуг.

Справу порушено стосовно Волги і його водія за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Раніше стосовно Волги порушено кримінальну справу за ст.368 ч.3 Кримінального кодексу за підозрою в отриманні хабара у розмірі 500 тисяч доларів за попередньою змовою осіб.

Волга був затриманий 19 липня і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

20 липня суд ухвалив рішення про тримання під вартою протягом двох місяців.

25 липня президент Віктор Янукович звільнив Волгу з посади голови Держфінпослуг у зв'язку "з порушенням присяги держслужбовця".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування