Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активіст, підстрелений у скандальній футболці, домагається порушення справи

Середа, 21 вересня 2011, 22:33

Андрій Орест, який отримав вогнепальне поранення за відмову зняти футболку "Спасибі жителям Донбасу", написав заяву в міліцію.

Про це повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна справа".

За словами Ореста, він змушений був сам написати заяву, оскільки правоохоронці відмовлялися порушувати справу за фактом нападу на нього з застосуванням вогнепальної зброї та розповсюджували неправдиву інформацію про характер його поранення.

Також йому була зроблена операція з очищення рани та запобігання подальшого розвитку пухлини кисті руки.

Як раніше повідомлялося, результати судово-медичної експертизи спростували повідомлення МВС про характер поранення потерпілого.

Експерти встановили, що потерпілий отримав вогнепальне поранення.

Як відомо, у понеділок ввечері активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк повідомив, що двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують і у середу він повідомив, що виїхав з родиною закордон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування