"Регіонал" обіцяє нацькувати Пшонку на Ющенка і Кº

Середа, 7 вересня 2011, 20:37

Депутат Володимир Олійник звернеться до Генпрокуратури з проханням перевірити наявність складу злочину в діях осіб, які приймали участь у підписанні газових угод з Росією в 2009 році.

Про це депутат від Партії регіонів повідомив в ефірі програми "Сьогодні про головне" з Мустафою Найемом на телеканалі ТВі.

Відповідаючи на питання, чому не досліджується роль Віктора Ющенка, Олега Дубини і інших учасників підписання газових угод з Росією в 2009 році, він сказав: "Ви вважаєте, що всі ці речі мають бути в рамках однієї кримінальної справи?".

"Оця кримінальна справа (справа Юлії Тимошенко) має конкретні дії, конкретну юридичну кваліфікацію, конкретну юридичну статтю і наслідки, які наступили. Будь-ласка, треба відповідати", - зазначив депутат.

"Але це не забороняє правоохоронним органам продовжити дослідження інших тем… І я казав, і буду наполягати, треба починати із розірвання, точніше ігнорування міжурядових угод, хто дозволив уряду міжурядові угоди легко проігнорувати", - уточнив Олійник.

"Коли ми говоримо про винуватість окремих осіб, то потрібно щоб ці дослідження проводилися фаховими юристами, і було пред’явлене обвинувачення… Прокуратура самостійно може прийняти любі рішення. Це їх прерогатива", - заявив депутат.

При цьому "регіонал" зазначив, що до ГПУ можна написати листа з проханням, чи є склад злочину в діях інших осіб, які приймали участь у підписанні газових угод з Росією в 2009 році: "Нема проблем. Я це зроблю для того, щоб вони досліджували цю тему".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування