Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція готується до арешту Тимошенко

Четвер, 8 вересня 2011, 21:05

Комітет опору диктатурі вже напрацьовує ряд дій на випадок засудження лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про це повідомив депутат від НУНС, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко в ефірі програми "Сьогодні про головне" з Мустафою Найемом на телеканалі ТВі.

Він розповів, що у четвер відбулося засідання комітету, на якому обговорювалося питання, "як себе поводити, коли влада все-таки піде на остаточне рішення по Тимошенко, буде оголошений вирок".

"Члени КОДу реально оцінюють ситуацію, і по тому, як відбувається процес в Печерському районному суді, по тих темпах, можна цілком очікувати виголошення вироку наступного тижня", - зазначив політик.

"Якраз буде не пленарний тиждень, депутати номінально роз'їдуться, і це найкраще тло для такого роду рішення", - додав Кириленко.

Глава "За Україну!" уточнив, що не може розповісти про конкретну підготовку, але заявив, що "відповіддю на такі дії влади може бути тільки єднання".

"Угода про спільну опозиційну діяльність в парламенті, між НУНС і БЮТ, загальні збори депутатів від опозиції в парламенті, а потім можливо і всіх рівнів, щоб напрацювати нашу колективну реакцію на такого роду політичні репресії", - заявив Кириленко.

"Зрозуміло, що ми повинні виходити й на те, як ми будемо контролювати вибори і в них брати участь. Звідси розмови про єдиний список для всієї опозиції", - додав адвокат.

При цьому Кириленко уточнив, що рішення про єдиний список ще не має.

В свою чергу глава фракції НУНС у Верховній Раді Микола Мартиненко в ефірі 5 каналу повідомив, що КОД "підготував певний план дій, але він дещо не затверджений".

"Ми будемо в понеділок збиратися і затверджувати кінцеву реакцію на наші події в суді", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...