Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк дістав собі чотирьох депутатів

Четвер, 8 вересня 2011, 21:59

До партії "Фронт змін" вступили чотири депутати від НУНС.

Про це повідомив глава фракції НУНС у Верховній Раді Микола Мартиненко в ефірі 5 каналу, коментуючи свій вступ в партію Арсенія Яценюка.

"Вступили до партії, зокрема, Руслан Князевич, Роман Ткач і Роман Зварич. Станом на сьогодні, але я думаю, що цей список продовжиться", - заявив він.

Депутат уточнив, що представники "Фронту змін" не збираються створювати групу.

"Немає ніякого сенсу в створенні груп, але звичайно будемо координувати наші зусилля в рамках фракції. Буде набагато краще, якщо наші чотири голоси будуть в унісон голосувати з усією фракцією. Це кращий варіант. І, по крайній мірі, я над цим буду працювати", - заявив Мартиненко.

Відповідаючи на питання, чи не буде тепер фракція НУНС фактично фракцією Яценюка в парламенті, глава фракції заявив: "Дещо не так".

"Так бути не може, бо у нас 13 партій у фракції. Це питання, перш за все, до того, як я зможу себе вести. Чи більше симпатії до Арсенія Яценюка, іншим менше? Ні. Я буду рівно відноситись до всіх членів нашої фракції", - зазначив він.

Як відомо, у вівторок фракція НУНС виключила зі свого складу 12 депутатів.

Українська правда раніше писала, що Мартиненко написав заяву про вступ до партії і навіть очолив виборчий штаб "Фронту змін".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування