Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вбивці одеських міліціонерів мертві

Субота, 1 жовтня 2011, 16:09

Двоє злочинців, причетних до вбивства міліціонерів на Одещині, вбиті в ході спецоперації в суботу.

Як повідомляє прес-служба МВС, серед них Аслан Дикаєв, який розшукувався за скоєння вбивства.

Зловмисники знаходилися в одному з приватних готелів, що розташований поблизу "9-ї станції Фонтану" в Одесі.

Фото ІА "Репортер"

Перед проведенням операції за участю бійців підрозділів спеціального призначення "Сокіл", "Беркут" та Внутрішніх військ МВС з території її проведення були евакуйовані мешканці прилеглих будинків, зазначає прес-служба.

На пропозицію працівників міліції припинити опір та здатися підозрювані не відреагували. Під час проведення скоординованої спеціальної операції двоє зі зловмисників вчинили жорсткий збройний опір, відкривши при цьому вогонь з автоматичної зброї.

Фото ІА "Репортер"

Через загрозу дій зловмисників життю та здоров’ю працівників міліції правоохоронці були вимушені застосувати вогнепальну зброю на ураження, зазначають в прес-службі.

Під час операції ніхто з правоохоронців не постраждав. Проводиться подальший комплекс оперативно-розшукових заходів.

У той же час, начальник ГУ МВС України в Одеській області Михайло Яцків повідомив на брифінгу, що місцезнаходження третього злочинця поки не відоме, передає Інтерфакс-Україна.

Раніше ЗМІ повідомляли про вбивство в ході спецоперації трьох злочинців.

Як писала газета "Сегодня", злочинців обстріляли з гранатомета РПК кумулятивними зарядами. У будинку, де вони переховувалися, почалася пожежа.

За словами міліції, кілери були озброєні до зубів. Зокрема, у них були автомати "Калашникова" з підствольними гранатометами, пістолети та великий запас набоїв.

Водночас в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС повідомили УНІАН, що інформація про наявність заручників у злочинців не відповідає дійсності .

Як повідомлялося, в Одеській області в ніч на п'ятницю в перестрілці зі злочинцями загинули двоє українських правоохоронців, ще четверо поранені.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування