Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав Клюєву не економити на олімпійцях

Середа, 12 жовтня 2011, 18:03

Президент Вiктор Янукович вказує першому вiце-прем'єровi - мiнiстру економiчного розвитку i торгiвлi Андрiю Клюєву на недостатню увагу до пiдготовки української збiрної до участi в Олiмпiадi 2012 року.

"Завдання стоятиме для Андрiя Петровича як першого вiце-прем'єра: ми не повиннi вiдкладати все на останнi днi пiдготовки. Пiдготовку необхiдно було розпочинати давно", - заявив глава держави на церемонiї вшанування призерiв чемпiонату свiту з боксу 2011 року в середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами президента, розрахункова сума для фiнансування пiдготовки до Олiмпiади наступного року становить близько 420 млн грн, а видiлено лише 210 млн грн.

"Економити на цьому ми не повиннi, тому що олiмпiйськi бази й надалi служитимуть нашим спортсменам", - сказав Янукович.

У свою чергу Клюєв повiдомив, що головному тренеровi української збiрної з боксу Дмитру Сосновському i п'ятьом призерам буде видiлено квартири.

Як повiдомлялося, збiрна України посiла перше мiсце в загальнокомандному залiку на чемпiонатi свiту з боксу (4-1-0), що завершився в Баку (Азербайджан).

Українськi боксери здобули чотири золотi медалi та одну срiбну. Фiнальнi бої виграли Василь Ломаченко (до 60 кг), Тарас Шелестюк (до 69 кг), Євген Хитров (до 74 кг) i Олександр Усик (до 91 кг). Срiбло на рахунку Дениса Берiнчика. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: