Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко розповів анекдот про Януковича і Азарова

Субота, 22 жовтня 2011, 21:10

Президентові Віктору Януковичу треба радикально змінити команду, інакше постане питання міняти його.

Таку думку в інтерв'ю "Газеті по-українськи" висловив віце-спікер, член фракції "БЮТ-Батьківщина" Микола Томенко.

"Якщо влітку третина людей співчували Юлії Володимирівні, третина — була за процес і третині було байдуже, то зараз значна частина байдужих перейшла на бік Тимошенко. Тобто, за нас десь 55 відсотків", - зазначив він.

"А динаміка падіння рейтингу Януковича фантастична. В березні його діяльність схвалювали 55,3 відсотка, в жовтні — 23,8. У жодного попереднього президента такого не було", - зауважив Томенко.

Томенко також зазначив, що потаємне бажання Януковича — залишитися при владі надовго.

"Президенту нашіптують, що його зможуть обирати в парламенті, і він буде першою особою 15 років. А для цього треба мати суміш політичного режиму з Росії й Білорусі. І до цього йде", - сказав віце-спікер.

"Програма президента реалізовується, як у анекдоті: "Уряду треба активніше працювати зі знедоленими", — виступає Янукович. Азаров підходить до нього і питає: "Віктор Федорович, я вчу українську, але поясніть: хто такі "знедолені"? — "Це ті, хто не віддали нам "долю", - пожартував Томенко.

На запитання, коли випустять з в'язниці екс-прем'єра Юлію Тимошенко, віце-спікер сказав: "В оптимістичній версії — наприкінці наступного тижня. В реалістичній — до кінця року. Сподіваємося тільки на Європейський суд із прав людини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування