Через перипетії з часом поїзди будуть запізнюватися

Понеділок, 24 жовтня 2011, 15:44

"Укрзалiзниця" попереджає про можливi затримки потягiв міждержавного сполучення у перiод з 30 жовтня по 3 грудня 2011 року.

Це пов’язано з переглядом графiку руху поїздів, спричиненого рішенням Верховної Ради про перехід України на зимовий час, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

За даними прес-служби, поїзди в мiждержавному сполученнi прибуватимуть у перiод з 30 жовтня по 3 грудня 2011 року на станцiї призначення iз запiзненням до однiєї години за мiсцевим часом.

"Укрзалізниця" звертається із проханням до пасажирів, які відправляються з 30.10.2011 по 03.12.2011 та вже придбали проїзні документи, "завчасно уточнювати час відправлення поїзда через довідкові служби вокзалів".

"У зв’язку з рішенням Верховної Ради щодо переходу на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця у часі між Україною та Росією становитиме 2 години. Наразі залізничникам потрібно розробити новий графік руху пасажирських поїздів дальнього слідування, поїздів міжнародного сполучення та транзитних у надзвичайно стислі терміни. Робота над графіком ведеться в авральному режимі", - попередили у компанії.

Також в "Укрзалізниці" додали, що поїзди міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу, курсуватимуть за попереднім графіком, а за попередніми даними процес адаптації графіків триватиме до 3 грудня.

"Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямку України, Росії, Білорусі або транзитом через вказані держави, та вже придбали проїзні документи, мають уточнити час відправлення поїзду по станції посадки", - йдеться у повідомленні.

"Укрзалізниця перепрошує за тимчасові незручності, викликані об’єктивними обставинами та необхідністю узгодити із залізничними адміністраціями країн СНД новий графік руху", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування