Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд над Луценком відкрився й одразу закрився

Вівторок, 25 жовтня 2011, 09:58

У Печерському райсуді Києва відкрилося й відразу ж закрилося засідання у кримінальній справі у відношенні екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ", засідання почалося з запізненням, учасники процесу й судді чекали, доки в залу доставлять Луценка.

Разом із тим, відкривши засідання, суддя Сергій Вовк поставив на обговорення питання можливості його проведення у зв'язку з відсутністю низки учасників процесу.

Зокрема не з’явився прокурор Клименко, двоє захисників Луценка й адвокати двох міліціонерів, Павленова й Тарасенка, які також проходять підсудними у справі.

Підсудні, сторона захисту висловилися за неможливість продовження слухання справи. Прокурор також запропонував справу відкласти, але попросив суд застосувати відповідні норми до адвокатів, які не з’явилися,

Адвокат Ігор Фомін, у свою чергу, запропонував такі ж заходи застосувати до відсутнього прокурора Клименка, оскільки адвокати завчасно попереджають про участь у інших процесах, а прокурор не з’явився без пояснення причин.

Порадившись на місці, суд вирішив перенести засідання на 9:10 26 жовтня.

Як відомо, напередодні суд так само переніс засідання, щойно почавши його, через неявку свідків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування