Депутат Тимошенко побив 11-річного хлопчика в гімназії

Вівторок, 4 жовтня 2011, 12:14

Прокурор Сумської області порушив кримінальну справу у відношенні депутата облради Ш. за заподіяння тілесних ушкоджень 11-річному хлопчику.

Як повідомляє "Обком", інцидент стався в "Александровській гімназії" у Сумах.

За даними заступника прокурора Сумської області, у коридорі гімназії, "грубо порушуючи громадський порядок, діючи з особливою зухвалістю і винятковим цинізмом, депутат Ш. безпричинно й умисно завдав хлопчику декілька ударів ногами по тулубу й кінцівках, у результаті чого малолітній потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді забиття нижньої третини лівого стегна і нижньої третини лівого плеча".

Прокуратура вважає, що в матеріалах дослідчої перевірки є достатньо даних, які вказують на наявність у діях Ш. ознак злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Проведення досудового слідства у справі доручене співробітникам слідчого відділу Сумського міськуправління УМВС у Сумській області.

За інформацією "Обкому", прокуратура обвинувачує у побитті школяра депутата Володимира Шульгу, заступника обласної організації ВО "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування