Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За аварію "Бентлі" і "Мерседеса" покарають регулювальника?

Понеділок, 14 листопада 2011, 23:22

За ДТП, яке спровокував 10 листопада в Києві автомобіль "Бентлі", можуть покарати потерпілого регулювальника.

Про це повідомляє "Друга смуга" з посиланням на колег сержанта Дмитра Цілуйка, який з подвійним переломом ноги лежить у лікарні.

"Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даішника. Не стануть зв'язуватися з крутими водіями", - розповідає інспектор ДАІ Костянтин Х..

"Тепер стали говорити, що нібито йде розслідування і поки незрозуміло, кого зроблять винним. Слідчі начебто вважають, що наш Діма не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд із перпендикулярної вулиці Прорізної", - зазначив інспектор.

"А якщо ще встановлять, що "Бентлі" рухався по Хрещатику зі швидкістю 60 км/год, як стверджує його господар, Діма буде винним", - додав даішник.

Видання зазначає, що регулювальник справді не може давати дозволяючий сигнал доти, доки не переконається, що це безпечно.

"Але "Бентлі" мчав, як куля, - це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис. Коли Цілуйко дозволив проїзд з Прорізної, "Бентлі" навіть не було видно", - наголошується в повідомленні.

"У цій аварії замішані не тільки серйозні люди, а й гроші. Заради того, щоб не відшкодовувати мільйонний збиток за ремонт, можуть піти на все", - говорять в ДАІ неофіційно.

За словами Костянтина, весь колектив столичної ДАІ переживає за потерпілого сержанта і сподівається, що слідство таки покарає винних, а не шукатиме стрілочників.

Як відомо, 10 листопада в Києві на перехресті Хрещатика та Прорізної люксовий автомобіль "Бентлі" врізався в "Мерседес", збив інспектора і розбив ще 7 машин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...