Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмін сподівається, що з Тимошенко закінчать до Нового року

Вівторок, 22 листопада 2011, 13:51

У Генеральній прокуратурі України сподіваються, що апеляційна скарга екс-прем'єра Юлії Тимошенко на винесений раніше вирок буде розглянута до Нового року.

Такий прогноз озвучив перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін у вівторок в Брюсселі в інтерв'ю журналістам.

"Ми сподіваємося, що апеляція буде розглянута в період грудня. Ми вважаємо, що до Нового року процес буде завершений", - сказав він, відповідаючи на запитання іноземних журналістів.

У зв'язку з цим перший заступник генпрокурора пояснив, що вирок може мати три варіанти: або буде скасований, або змінений, або залишений в силі.

"Якщо вирок буде залишений в силі, він вступить в силу негайно, і Тимошенко стане особою, яка відбуває покарання", - пояснив процедурні моменти представник Генпрокуратури.

Він також дав ствердну відповідь на запитання про те, чи буде негайно звільнена Тимошенко в разі скасування винесеного раніше вироку.

Разом з тим, Кузьмін не зміг назвати конкретні терміни винесення рішення по апеляції Тимошенко до або після саміту Україна - ЄС, який призначений на 19 грудня.

"У які терміни буде розглядати апеляційний суд? Мені відповісти важко. Це в компетенції суду", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: