Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорнобильці просять Кирила молитися про напоумлення Януковича

Середа, 23 листопада 2011, 16:35

Громадська організація "Харківський міський комітет ветеранів Чорнобиля" звернулася до патріарха московського і всієї Русі Кирила з проханням молитися про напоумлення президента Віктора Януковича.

Про це сказано в листі чорнобильців до патріарха, передають "Українські новини".

У зверненні, підписаному головою організації Володимиром Проскуріним, чорнобильці нагадали патріарху, що Янукович переміг на президентських виборах з його благословення і за підтримки більшості членів їхньої організації.

Автори документа поскаржилися патріархові на неотримання пенсій, які держава зобов'язана виплачувати їм відповідно до рішень судів.

"Якщо президент не знає, де взяти кошти на виплату пенсій пільговим категоріям громадян, то ми можемо підказати: потрібно вводити податок на розкіш, а не відбирати у людей останнє", - сказано в листі.

Чорнобильці заявляють, що вони як православні люди вважають гріхом порушення Януковичем своєї передвиборної обіцянки "почути кожного".

"Просимо ваших архіпастирських молитов, зокрема і про напоумлення нашого президента, який прийшов до влади і з вашими молитвами", - сказано в листі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...