Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція просить "чорнобильців" Донецька розійтися по-хорошому

Середа, 23 листопада 2011, 17:19

Міліція просить учасників пікету Пенсійного фонду України в Донецькій області призупинити акцію.

Про це в середу заявили в управлінні зв'язків з громадськістю МВС України, передає "Інтерфакс-Україна".

У міліції послалися на те, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що учасники пікету погрожують вчинити самогубства у разі спроб демонтажу працівниками міліції наметового містечка протестуючих.

"Щоб уникнути спекуляцій на тему демонтажу наметів співробітниками міліції, Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що згідно з чинним законодавством виконання судових рішень покладається виключно на підрозділи Державної виконавчої служби", - наголошується в повідомленні.

"Для цього її працівники залучають безпосередньо до проведення демонтажу місцеві комунальні служби, а для забезпечення охорони громадського порядку - співробітників органів внутрішніх справ", - уточнили в прес-службі.

У МВС нагадують, що 23 листопада окружний адміністративний суд Донецької області заборонив проведення пікетів у Донецьку біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду.

У відомстві підкреслили, що у разі перешкоджання виконанню рішення державний виконавець складає відповідний акт про порушення і надалі спрямовує його до правоохоронних органів для притягнення винної особи до відповідальності.

У МВС також звертають увагу на те, що у зв'язку з появою в Інтернеті повідомлення невідомих осіб про наміри організувати терористичний акт в разі отримання відмови у виконанні їхніх вимог про виплату грошей, слід призупинити проведення пікету.

"Керівництво органів внутрішніх справ закликає учасників акції з розумінням поставитися до факту виконання працівниками міліції своїх службових обов'язків по охороні громадського порядку", - заявили в МВС.

"Також правоохоронці звертаються до учасників акції з проханням про її призупинення, оскільки велике скупчення громадян є сприятливим фактором для вчинення протиправних дій зловмисниками", - йдеться в заяві.

Міліція просить громадян бути пильними і у разі виявлення підозрілих речей або предметів повідомляти в органи внутрішніх справ по телефону "102".

Як повідомлялося, "чорнобильці", які з 14 листопада голодують в наметовому містечку під стінами обласного управління Пенсійного фонду в Донецьку, домагаються виплати в повному обсязі пенсій за судовими рішеннями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...