Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Судова адміністрація: купуємо квартири на 2 мільйони не для Джарти

Четвер, 24 листопада 2011, 21:31

Інформація щодо придбання квартири за мільйон гривень для заступника глави Господарського суду Києва Вікторії Джарти не відповідає дійсності.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі Державної судової адміністрації України, коментуючи інформацію про закупівлю квартир для суддів.

Раніше повідомлялося, що ДСА витратить два мільйони гривень на придбання двох квартир у Києві для суддів Господарського суду Києва.

У травні 2011 року дочка екс-прем'єра Криму Василя Джарти Вікторія була призначена на посаду заступника голови цього суду.

"Відповідно до статті 132 закону України "Про судоустрій і статус суддів" після призначення на посаду суддя Конституційного Суду України, Верховного Суду України, вищого спеціалізованого суду, апеляційного, місцевого суду, який потребує поліпшення житлових умов, забезпечується житлом за місцем знаходження суду", - нагадали в прес-службі.

"Відповідно до закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" господарським судом міста Києва проведено відкриті торги на закупівлю службового житла для суддів. Переможцем торгів оголошено АТХК "Київміськбуд", яка запропонувала найкращі умови", - розповіли в ДСА.

"Після оформлення усіх, визначених законом процедур, судді, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку, будуть забезпечені службовим житлом у порядку черги, що сформована та обліковується у господарському суді міста Києва", - заявили в прес-службі.

"На сьогодні суддя господарського суду міста Києва Джарти В.В. не перебуває на квартирному обліку і не може претендувати на отримання службового житла", - уточнили в прес-службі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування