У Тимошенко назвали Кисельова "брудометом" і пригрозили відповідальністю

П'ятниця, 25 листопада 2011, 11:06

У "Батьківщині" обурені тим, що на "Велику політику з Євгенієм Кисельовим" у п’ятницю не запросили жодного представника Юлії Тимошенко.

За даними прес-служби партії, учасником програми у п’ятницю стане перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, а в ефірі обговорюватимуться кримінальні справи проти Тимошенко.

"Удруге за місяць Євген Кисельов надає ефір одіозному представнику Генеральної прокуратури без жодної альтернативної точки зору. 28 жовтня Кузьмін виступав "соло", цього разу запрошені троє журналістів", - сказано у повідомленні.

На думку представників партії, опонувати Кузьміну в ефірі "мають не журналісти, бо це не їх робота, а захисники Юлії Тимошенко, які володіють всіма нюансами справ та вільно орієнтуються в кримінальному законодавстві".

"Тому ми вимагаємо, щоб ви запросили захисника екс-прем’єра Сергія Власенка як опонента Ренату Кузьміну", - йдеться в заяві.

У "Батьківщині" також підкреслили, що Кузьмін у попередньому ефірі "свідомо перекручував факти та нехтував фундаментальними положеннями Конституції (зокрема, щодо презумпції невинуватості)".

"Утім, Євгена Кисельова такі "дрібниці" не цікавлять. У нього, схоже, одна проблема в житті: визначитися, де він працює – в адміністрації президента чи в Службі безпеки. Бо журналістикою назвати його професію язик не повертається", - заявляють у "Батьківщині".

"Пане Кисельов, свідоме оббріхування людини - це теж злочин, який карається законом, незалежно від того, громадянином якої країни ви є. Згадайте про це сьогодні, коли будете вдумливо поправляти окуляри і формулювати свої запопадливі запитання. Бути брудометом – це важка робота, погоджуємося. Тож бажаємо вам творчої наснаги!", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування