Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США занепокоєні здоров’ям Тимошенко і бажають їй звільнення

П'ятниця, 25 листопада 2011, 15:47

Посол США Джон Теффт та президент Європейської народної партiї Вiльфред Мартенс привітали Юлію Тимошенко з днем народження.

"Від імені всіх нас у Посольстві США прийміть мої найщиріші привітання з Вашим днем народження", - йдеться у вітанні Теффта, поширеному прес-службою посольства США.

Теффт наголосив, що Сполучені Штати "неодноразово висловлювали свою стурбованість через вибіркове переслідування", яке призвело до ув’язнення Тимошенко.

"Ми сподіваємось, що невдовзі Вас буде звільнено", - наголосив він.

"Ми також занепокоєні повідомленнями про погіршення стану Вашого здоров’я та сподіваємось, що влада подбає про Ваше належне лікування", - зазначається у листі.

У свою чергу Мартенс у своєму вітанні Тимошенко запевнив, що надалi публiчно засуджуватиме переслiдування української опозицiї.

"У теперiшнiй ситуацiї, можливо, i немає приводiв для святкування, але будьте впевненi, що я цiную Вашу вiдданiсть європейському вибору України, та разом iз багатьма iншими я продовжуватиму публiчно засуджувати вибiркове переслiдування членiв української опозицiї, прикладом якого є суд над Вами та нещастя, яких Ви зазнали", - написав Мартенс, повідомляє прес-служба "Батькiвщини".

Вiн побажав Тимошенко сили, "стiйкостi та якнайшвидшого одужання".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: