Мітингувальники скаржаться, що міліція не пускає їх до Ради

Четвер, 3 листопада 2011, 10:34

Співробітники правоохоронних органів перешкоджають активістам Всеукраїнської акції "Вперед!" збиратися на мітинг під стінами Верховної Ради.

Про це заявляють у штабі Акції "Вперед!".

Зокрема, за словами організаторів акції, співробітники ДАІ незаконно зупинили автомобіль "Газель", в якому знаходилася звукова апаратура і невелика сцена для проведення мітингу, і змусили її припаркувати за готелем "Київ".

"Активістам "Вперед" спробували на руках заносити обладнання в Маріїнський парк, але були зупинені співробітниками міліції. Після 40-хвилинної затримки їм все ж вдалося прорватися через кордони міліції і почати установку звукової апаратури", - сказано у повідомленні.

Крім того, як заявили в штабі акції, в областях чиняться перешкоди перевізникам, які погодилися везти людей до Києва.

"Зокрема, в Кременчуці компанія-перевізник в останній момент під тиском правоохоронних органів змушена була відмовити активістам Акції "Вперед!" І розірвала договір на доставку людей до Києва", - сказано у повідомленні.

"Оскільки автобуси не пускають в центр міста, вони вивантажують людей на околицях, потім учасники мітингу громадським транспортом їдуть до Верховної Ради. Колони протестувальників формуються на ВДНГ, в районі станцій метро "Лісова" і "Арсенальна", а також на Майдані Незалежності", - додали організатори акції.

Як також написала депутат від БЮТ Наталія Королевська у своєму Facebook, в районі площі Слави ДАІ зупиняє всі машини "Вперед".

 

 

"Невже влада не розуміє, що ці методи давно застаріли і люди діла мають свою позицію, яка сформувалася не за один день і будуть відстоювати її, беручи відповідальність на себе. Виною всьому - тільки дії самої влади...", - написала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...