Керівник представництва ЄС проситься до Шустера

П'ятниця, 4 листопада 2011, 12:39

Керівник представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра просить телеведучого Савіка Шустера надати йому можливість висловити позицію ЄС у його телешоу.

Про це йдеться у відкритому листі Тейшейра до Шустера.

Він зазначив, що останнім часом теми відносин ЄС-Україна широко обговорювалися у "Шустер Live".

"Мене здивувало, що позиція Європейського Союзу у ваших дискусіях не була презентована відповідним легітимним представником ЄС. Таким чином, у студії не було жодної особи, яка б могла компетентно пояснити позицію ЄС", - заявив Тейшейра.

"В результаті у дебатах бракувало однієї із сторін-учасниць і, отже, вони були неповними. ваші глядачі були позбавлені можливості безпосередньо почути позицію ЄС", - додав він.

Тейшейра нагадав, що 14 жовтня його запрошували на "Шустер Live", "але, на жаль, запрошення було скасовано останньої хвилини".

"Я готовий та із задоволенням візьму участь у подібній програмі, щоб представити точку зору ЄС у питанні взаємовідносин з Україною. Я вважаю, це головним чином було б корисно для вашої аудиторії, громадян України, для того щоб вони були краще поінформовані з цієї важливої для їхнього майбутнього теми", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування