Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти викрили прихований броньовик у дитячому таборі

Понеділок, 7 листопада 2011, 08:29

Журналісти виявили броньовик у літньому дитячому таборі "Іскорка", який належить нафтогазодобувному управлінню, яке входить до "Укрнафти".

Це видно на відео, знятому командою головного редактора полтавської газети "Свобода слова" Ірми Крат.

Як пояснює сама головред, журналісти приїхали у табір "Іскорка" перевірити інформацію, яка надійшла в редакцію.

Того тижня вільний журналіст Олексій Пирогов повідомив Ірмі Крат, що у селі Соснівка Гадяцького району розпочалося "неймовірне полювання".

Як пояснили Пирогову селяни, серед білого дня прилетів вертоліт із якого почали хаотично стріляти по тваринах із автоматів. Вбили вагітну косулю, кабаниху та багато інших тварин, яких навіть не забрали.

У цей час комбайнери збирали на полі урожай кукурудзи, тому з переполоху сховалися під комбайн, бо стріляли по кукурудзі.

По лісу начебто того ж дня їздив броньовик, який переховують у таборі "Іскорка", що знаходиться в сосновому лісі.

Нібито вся ця техніка належить компанії "Укрнафта".

Щоб здобути докази, журналісти поїхали до табору "Іскорка".

Про те, що сталося, було відразу повідомлено Гадяцький райвідділ Полтавської області, на місце події виїхав спецпідрозділ, який почав шукати гільзи від зброї.

"Але згодом начебто зателефонували начальнику райвідділу Володимиру Пархоменку і пояснили, що якщо він хоче допрацювати свої пів року до пенсії, то йому краще негайно забрати своїх "бійців" туди із звідки вони приїхали", - пише Ірма Крат.

"З неофіційних джерел повідомляють, що в вертольоті перебував нардеп Партії регіонів Ігор Палиця. Вертоліт начебто прилетів із Києва за 1 годину 20 хвилин", - йдеться в її повідомленні на YouTube.

Водночас, помічник депутата Ігоря Палиці - Віктор Полубінський спростував цю інформацію "Українській правді".

"Ігор Петрович Палиця у ці дні за кордоном і його на сьогодні немає в Україні. Це можна перевірити в Державній прикордонній службі", - заявив Полубінський.

"Ігор Петрович з 2004 року не бере участі в жодних полюваннях і не тримав в руках гвинтівку. Жодного відношення до цього полювання він не має" - наголосив помічник депутата.

За його словами, Палиця прочитав за кордоном цю хибну інформацію "і дуже розстроєний з цього приводу… і щиро здивований".

Палиця пройшов до Верховної Ради за списком НУНС, однак 6 вересня цього року був виключений із відповідної фракції за підтримку ратифікації "харківської угоди". До роботи в парламенті він був головою правління ВАТ "Укрнафта".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: