Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У владі "таємний переворот": приходять "хлопці Януковича"

Вівторок, 8 листопада 2011, 09:40

На високі владні посади приходять люди, які зобов’язані своїм просуванням винятково президенту й не залежать від інших груп впливу.

Про це сказало газеті "Сегодня" джерело, близьке до керівництва податкової, коментуючи останні кадрові призначення.

"Арбузов (голова Нацбанку), Захарченко й Клименко – це люди одного ряду. Усі вони далекі від політики й зобов'язані своїм просуванням тільки президенту. А значить – незалежні від якихось інших груп у владі. Таких називають "хлопці Януковича", - сказав співрозмовник газети.

"І це вже тенденція. Можна сказати непомітний, таємний переворот у владі. Минулого тижня був призначений новий губернатор Львівської області Михайло Костюк. Він із тієї ж обойми президента", - додав він.

"Думаю, скоро слід очікувати заміни багатьох фігур у владі, які близькі до великих груп упливу, на "хлопців Януковича" і на інших посадах, пов'язаних із безпекою й великими фінансовими потоками", - вважає джерело, близьке до керівництва податкової.

"Президент робить ставку на людей відданих і рівновіддалених від бізнес-груп. Часи змінюються", - підсумовує співрозмовник.

Читайте також:

Любі друзі Олександра Януковича

Газета зазначає, що черговий "кадровий землетрус " може трапитися 20 грудня: на це число Віктор Янукович намітив черговий "замір" ефективності роботи міністрів.

Як відомо, президент Віктор Янукович звільнив Віталія Захарченка з посади голови Податкової служби й призначив його міністром внутрішніх справ.

Новим головою податкової став Олександр Клименко.

Колишній голова МВС Анатолій Могильов призначений прем'єр-міністром Криму.

Раніше президент замінив голів Львівської та Запорізької облдержадміністрацій. Першу очолив Михайло Костюк, другу – Олександр Пеклушенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування