Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Громадянина України в Москві змусили погрозами чистити вигрібну яму

Вівторок, 20 грудня 2011, 07:45

Житель Москви декілька годин змушував громадянина України чистити каналізаційну яму на південному заході Москви.

Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"Два тижні тому у слідчі органі звернувся 30-річний громадянин України з заявою про те, що його змушували під погрозою насильства працювати", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що після проведення перевірки напередодні була порушена кримінальна справа за ст.127.2 (використання рабської праці).

У цей же день на вулиці Докукіна на північному сході столиці РФ на території автокомбінату "Пошта Росії" був затриманий 41-річний житель Москви.

"Слідчі встановили, що на початку грудня затриманий відібрав документи в потерпілого й змусив у підвалі адміністративної будівлі "Пошти Росії" чотири години чистити каналізаційну яму, погрожуючи побити", - сказав співрозмовник агентства.

Водночас, Відділ зі зв’язків із громадськістю Управління федерального поштового зв'язку Москви заявляє, що "обидва учасники конфлікту не мають жодного відношення до Пошти Росії".

"Інцидент стався на території автомийки, орендованої у підприємства на північному сході столиці", - повідомляє російське відомство.

Більше того, за даними Пошти, "конфлікт стався півтора місяці тому між двома громадянами України".

"Один із них під виглядом клієнта прибув на мийку з метою стягнення грошей, які йому був винен земляк – співробітник автомийки. У результаті з'ясування відносин кредитор побив мийникв, вилучив у нього готівку, документи і зв’язав його", - говориться в повідомленні.

"Прибулий загін поліції затримав дебошира, яким він заявив, що збирається змушувати працювати на себе боржника доти, доки він не поверне чи не відпрацює всю суму", - заявляє прес-служба УФПС Москви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування