Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Літак Януковича відремонтують на чотири мільйони

Вівторок, 20 грудня 2011, 11:45

Державне авіаційне підприємство "Україна" Державного управління справами уклало договір на техобслуговування літака А-319-115СJ на суму 392 тисячі 135 євро.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Договір з компанією "Airbus Corporate Jet Centre" з Тулузи укладений 14 грудня, роботи будуть здійснені на базі виконавця протягом 2011-2012 років. Джерело фінансування - кошти державного бюджету України.

Послуги з технічного обслуговування, ремонту та модернізації літака А-319 (послуги з виконання технічного обслуговування та супроводження експлуатації, заміна запчастин, оновлення програмних баз даних літака А-319-115СJ), який користуються Віктор Янукович, коштуватимуть понад 4,3 мільйони гривень.

Закупівля в одного учасника обґрунтована тим, що "заміна надавача послуг з технічного обслуговування може призвести до виникнення проблем технічного характеру".

Нагадаємо, 6 жовтня в аеропорту "Бориспіль" під час офіційного візиту президента Віктора Януковича до Греції літак, на якому мав летіти президент, зачепився за трап і залишився пошкодженим. Януковича пересадили на резервний ІЛ-62, а літак AirBus перевезли у ангар на ремонт.

Як відомо, Airbus-319 перебуває у флоті авіакомпанії "Україна". Він був придбаний в 2010 році.

Раніше держпідприємство "Україна" уже витратило 1,80 мільйонів гривень на техобслуговування президентського літака А-319.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування