Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко відчуває, що буде "бронепоїздом опозиції на запасних коліях"

П'ятниця, 23 грудня 2011, 10:10

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сумнівається, що нинішня влада дозволить йому брати участь у парламентських виборах у будь-якій якості.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"В українських судах навіть закони Архімеда діють лише з дозволу адміністрації президента. Тому було б наївно розраховувати на те, що мені дозволять вільно брати участь у політичній діяльності", - зазначив Луценко.

"І хоча на сьогодні у суді не отримано жодного (!) свідчення, яке підтверджує обвинувачення, висунуті Генпрокуратурою, я швидше за все буду бронепоїздом української опозиції, що стоїть на запасних коліях", - сказав екс-голова МВС.

"Єдине, у чому можу запевнити, – моє слово буде почуте в будь-якому випадку", - заявив він. 

Луценко також назвав нинішню ситуацію в країні "пародією на Україну в розумінні людей, які живуть і на сході, і на заході країни".

"Якщо коротко – то це великий терикон крадіжок, неправди й репресій. І великий "порожняк" обіцянок, обов'язків і перспектив", - сказав він.

"Уже вкотре в українській історії доля країни залежить не від формальних державних структур, а від зусиль суспільства, яке, слава богу, мовчить усе голосніше", - зазначив Луценко.

На його думку, владі не вдалося "придушити дух Майдану" арештами лідерів опозиції. "У тому числі й тому, що й Тимошенко, і Луценко не злякалися, не втекли, не зрадили переконанням", - зазначив екс-міністр.

"Я в жодному разі не рвуся в герої. Але так уже склалося, що ми стали знаковими. І для влади, яка жадає помсти, і для людей, які бідують у надії", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: