Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна відповіли опозиції, що він поза конкуренцією

Неділя, 25 грудня 2011, 20:07

Прем'єр-міністра, кандидата в президенти Росії Володимира Путіна як і раніше підтримує більшість громадян РФ.

Про це заявив в неділю прес-секретар прем'єр-міністра РФ Дмитро Пєсков, коментуючи в інтерв'ю агентству Франс Прес мітинги опозиції, що пройшли в суботу.

"Як політика і кандидата в президенти Путіна як і раніше підтримує більшість", - сказав Пєсков.

"Що стосується вимог маніфестантів, то їхня думка була почута. Ми ставимося до неї з повагою. Люди, які вийшли на вулицю, - важлива частина суспільства, але вони - в меншості", - зазначив прес-секретар.

На думку Пєскова, "очевидно, що Путін як кандидат в президенти поза конкуренцією".

Водночас у суботу екс-президент СРСР Михайло Горбачов в ефірі радіостанції "Ехо Москви" заявив, що Путіну слід відмовитися від боротьби за владу.

"Взагалі, я порадив би Володимиру Володимировичу піти зараз. Три терміни вийшло: два терміни президентом, один термін прем'єром - три терміни, ну, вистачить. Тому що створюють навколо кола ці, клани", - сказав Горбачов.

Пєсков на це відповів, що "колишній керівник величезної країни, який, по суті, розвалив її, пропонує піти у відставку людині, яка зуміла врятувати від такої ж долі Росію".

У той же час, в неділю Тверський суд засудив координатора руху "Лівий фронт" Сергія Удальцова до 10 діб адміністративного арешту за непокору законним розпорядженням міліції.

Опозиціонера судили за участь 24 жовтня у одиночному пікеті біля будівлі Центрвиборчкому.

Раніше співробітники правоохоронних органів забрали його з лікарні, де Удальцов проходив курс реабілітації після багатоденного голодування.

Удальцов проводив голодування на знак протесту проти попереднього адміністративного арешту та 18 грудня у критичному стані був доставлений в реанімацію.

За матеріалами "Ехо Москви" і Бі-Бі-Сі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування