Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє молоді подарунок, що вплине на народжуваність

Неділя, 25 грудня 2011, 21:56

Державна програма "Доступне житло" вже практично підготовлена.

Про це заявив президент Віктор Янукович в інтерв’ю програмі "Вечори з Віталієм Коротичем", повідомляє прес-служба президента.

"Ця програма передбачає, що ми повинні за короткий період часу – за п’ять, максимум десять років, побудувати велику кількість житла. Є така мета. Така програма вже практично підготовлена", – підкреслив Янукович.

За його словами, ефективна реалізація цієї програми є важливою умовою для успішної самореалізації громадян, насамперед молоді, в Україні.

Він наголосив, що влада має докласти всіх зусиль, щоб забезпечити громадянам мотивації для життя і роботи в своїй державі.

"Треба створювати всі умови, щоб у людей буда можливість працевлаштуватися. А для цього потрібне житло, потрібна гідна заробітна плата", – зазначив Янукович, назвавши програму "Доступне житло" однією з найважливіших в цьому контексті.

"Ми суттєво вивчили цю проблему. І я знаю, що це буде впливати і на зростання економіки, і на народжуваність. Йдеться про комплексне питання… І це буде величезна справа для людей і для молоді", – зазначив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: