Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Костусєва приїхали ревізори від Януковича, СБУ й прокуратури

Неділя, 25 грудня 2011, 22:31

Президент Віктор Янукович направив до Одеси спеціальну комісію, яка займається перевіркою діяльності мерії та облдержадміністрації.

Цю інформацію, отриману з джерел в оточенні глави держави, "Сегодня" підтвердив працівник головного контрольного управління адміністрації президента Костянтин Шпильовий, який входить до комісії.

Очолює перевіряючих начальник управління Анатолій Балюк. Комісія складається із співробітників АП. У їх числі екс-глава одеського УСБУ Анатолій Матіос, який зараз є заступником Балюка.

При комісії сформована робоча група з депутатів міськ-та облради, чиновників муніципалітету та ОДА, представників СБУ, органів внутрішніх справ, КРУ та регіональної прокуратури.

Шпильовий відмовився повідомляти цілі та завдання ревізії, а також терміни її проведення, зазначивши лише, що "робота тільки почалася".

Джерела газети в Одеській мерії стверджують, що ревізорів цікавлять насамперед порушення у фінансовій та земельній сферах.

"Вивчається маса документів - тільки міський управзем надав кілька десятків тисяч паперів", - розповіло джерело.

"Людям Януковича потрібно ще раз зважити всі "за" і "проти" дострокової відставки мера Олексія Костусєва. Президент дав йому останній шанс довести свою правоту, - і доповісти з цього приводу протягом тижня. На підставі висновків комісії Віктор Федорович і прийме остаточне рішення, якому Костусєв підкориться", - зазначив співрозмовник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: