Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов дав синові роботу

Вівторок, 6 грудня 2011, 13:09

Син власника СКМ Ріната Ахметова Дамір Ахметов ввійшов у наглядову раду контрольованого СКМ холдингу ДТЕК.

"(Включений у наглядову раду) буквально пари днів назад", - сказав він журналістам у кулуарах конференції, організованої за підтримкою фонду "Ефективне управління" у Лондоні у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Ахметов повідомив, що в даний час він активно вивчає діяльність ДТЕК. За його словами, на це знайомство, що дозволить йому брати участь у прийнятті рішень, імовірно, піде півроку-рік.

Член наглядової ради уточнив, що в даний час він проживає в Лондоні, але активно стежить за ситуацією в економіці України.

Як повідомлялося, "ДТЕК" створена в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова. Корпорації делеговані функції по стратегічному управлінню підприємствами групи, що складають вертикально інтегрований ланцюжок по видобутку і збагаченню вугілля, виробництву і реалізації електроенергії.

У травні 2011 року ДТЕК збільшило число незалежних членів наглядової ради з одного до трьох, а його загальна чисельність досягла восьми осіб.

Даміру Ахметову - 23 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...