Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька держохорона запевняє, що провіряла журналістів, бо треба

Вівторок, 6 грудня 2011, 19:22

Перевірка журналістів, акредитованих для висвітлення заходів за участю президента - це один із елементів системних заходів безпеки під час здійснення охоронних заходів.

Так "Українській правді" прокоментували перевірку представників ЗМІ у Донецькому аеропорту в прес-центрі Управління державної охорони України.

"Враховуючи, що спеціальне обладнання для догляду є лише в аеропорту, співробітники УДО України саме там здійснювали контроль на безпеку представників ЗМІ, які акредитувалися для висвітлення заходів за участю глави держави на Єнакіївському металургійному заводі", - уточнили в управлінні.

Прес-центр УДО зазначив, що "карна справа, порушена за фактом загрози теракту в Донецьку, ще не розкрита, винних шукають".

У відомстві нагадали, що останнім часом в Донецькій області збільшилася кількість анонімних повідомлень про замінювання різних об’єктів та погроз здійснення терористичного акту.

"Відповідно правоохоронні органи держави, і зокрема УДО України, вживають посилені заходи із забезпечення безпеки посадових осіб щодо яких здійснюється державна охорона", - уточнили в прес-центрі УДО.

Як відомо, у вівторок у Донецьку перед спілкуванням з президентом журналістів перевіряли представники держохорони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: