Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко офіцера не била, а Кузьмін розповідає нісенітниці

Середа, 7 грудня 2011, 14:58

Захисник екс-прем’єра Сергій Власенко називає нісенітницею заяви Рената Кузьміна щодо кількості кримінальних справ проти Юлії Тимошенко та факту побиття нею охоронців СІЗО.

Про це Власенко заявив у середу журналістам перед відвідуванням Тимошенко у Лук’янівському СІЗО, пише УНІАН.

"Генеральна прокуратура України перетворилася вже достатньо давно на дешеве, а не на дороге піар-агентство, яке тиражує або чутки, або інформацію, яка не відповідає дійсності", - сказав Власенко.

Зокрема, за його словами, йдеться про інформацію Кузьміна щодо порушення проти Тимошенко кримінальної справи за фактом дачі хабара суддям Верховного Суду.

"Мені нічого про це невідомо, і з Тимошенко не проводилися жодні дії по справі щодо суддів Верховного Суду", - додав він.

Захисник екс-прем’єра зазначив, що справи, порушені проти неї Державною податковою службою, були об’єднані в одну справу ще 20 жовтня і вони розслідуються як одна справа.

Власенко також назвав нісенітницею інформацію першого заступника прокурора про нібито побиття одного із охоронців СІЗО.

"Якщо це перший заступник генпрокурора, то він повинен робити просту річ - порушувати справи і їх розслідувати, а не виходити на публіку і розказувати нісенітниці", - підкреслив Власенко.

Водночас захисник Тимошенко підтвердив, що перед відвідуванням представників Європейського комітету із запобігання тортур екс-прем’єр була переведена у відремонтовану камеру.

"Ми дуже вдячні цій комісії, тому що до її приїзду вони зробили ремонт в СІЗО. І Ю.ТИМОШЕНКО на період перебування цієї комісії перевели в камеру, в якій пофарбовані стіни", - зазначив Власенко.

Як відомо, Кузьмін в своєму інтерв’ю  газеті "Комсомольська правда в Україні" заявив, що проти Юлії Тимошенко порушено 10 справ, з яких 3 справи розслідує Генпрокуратура, 6 – Державна податкова служба, ще одне досудове слідство проводить СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: