EX.UA закрив доступ до пародії на Януковича, щоб не розпалювали суперечки

Вівторок, 10 січня 2012, 13:47

Файлообмінний ресурс EX.UA 1 січня закрив публічний доступ до пародії на новорічне привітання президента Віктора Януковича.

Про це у своєму ЖЖ повідомив vseokey777.

У поясненні ресурсу говорилося:

"До Вашого об'єкта закрито публічний доступ. Причина: "Загальними правилами розміщення інформації", п. 2.3.6, заборонено розміщувати об'єкти, які містять будь-які прямі й/чи непрямі висловлювання, що ображають державу України й/або її суверенітет, її уряд і державні символи. Будь ласка, не публікуйте подібні об’єкти в публічних розділах".

Представник EX.UA Юрис Пісковий сказав, що пародійний ролик на новорічне привітання Януковича був обмежений для публічного доступу з ініціативи самого порталу.

"Такі ролики викликають неоднозначну реакцію наших користувачів. Обговорення виливаються в гостру полеміку й тисячі коментарів. Однак, для нас розпалення політичних суперечок неприйнятне. Ми не хочемо перетворювати розважальний ресурс на майданчик для агітації, пропаганди чи дискусій на політичні теми", - цитує його Ain.ua.

Пісковий також зазначив, що будь-який користувач, який розміщує ролики на політичні теми, може робити це в групі за інтересами.

"Ми дотримуємося таких принципів не тільки щодо політики, але й щодо релігії, а також матеріалів, заборонених комісією із суспільної моралі", - сказав представник файлообмінника.

Зараз пародія на новорічне привітання Януковича розміщена на YouTube.

Згідно з рейтингом Inmind, EX.UA входить у десятку найпопулярніших сайтів в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...