Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківська "Батьківщина" вимагає завести справу за намети

Вівторок, 10 січня 2012, 20:16

Харківська облорганізація партії "Батьківщина" просить розслідувати знесення наметів партії 10 січня в Харкові.

Про це сказано в заяві облорганізації до начальника Головного управління МВС в Харківській області Віктора Козицького, повідомляє Ukranews.

Облорганізація також вимагає знайти і повернути законним власникам вкрадене майно.

"Вважаємо, що подія є грубим порушенням діючої Конституції, законних прав і свобод громадян", - сказано в заяві.

Автори документа розцінюють застосування силових методів з боку представників комунальних служб як перевищення ними службових повноважень поза своїх функціональних обов'язків.

Облорганізація також звертає увагу Козицького на те, що співробітники правоохоронних органів, присутні на місці вчинення правопорушення, не вжили дій щодо його запобігання.

Як відомо, харківський осередок "Батьківщини" вранці 10 січня у Качанівській колонії почав збір підписів за висунення Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру в 2012 році.

Представники "Батьківщини" встановили два агітаційні намети на перехресті вулиць Каштанової і Морозова неподалік від Качанівської колонії.

За повідомленням прес-служби облорганізації, близько 12:30 невідомі, одягнені у форму співробітників комунальних служб міста, знесли ці намети і знищили частину підписних листів з підписами.

У свою чергу, Харківська міськрада заявила, що законно знесла намети у Качанівській колонії. Агітнамети були прибрані за рішенням суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: