Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Донецька не може назвати людьми тих, хто пофарбував Януковича

Середа, 11 січня 2012, 10:45

Неповагою до своєї держави назвав Донецький мер Олександр Лук'янченко дії людей, які залили фарбою рекламні щити із зображенням президента Віктора Януковича.

Про це мер сказав на прес-конференції в середу, відповідаючи на питання кореспондента "Острова".

"Я не думаю, що етично зробили ті люди, якщо їх можна назвати ... які забризкали чорнилом або фарбою портрети президента. Це зневага до своєї держави, своєї батьківщини і влади", - сказав мер.

Як повідомлялося, раніше в Києві, Львові, Запоріжжі, Рівненській і Закарпатській областях невідомі закидали фарбою або порвали білборди з зображенням Януковича.

Так само Лук'янченко відзначив, що в Донецьку якісь політичні сили розвісили листівки з неправдивою інформацією щодо президента Віктора Януковича.

"У Донецьку була почата спроба деякими політичними.., не можу назвати їх силами, на окремих знаках дорожнього руху повісити брудні листівки, на яких найчистішої води брехня щодо президента. Ті люди, які це писали, повинні були подивитися в корінь: Чому так?", - сказав градоначальник.

Як повідомлялося раніше, у Донецьку розклеїли листівки із закликом звільнити президента Януковича за невиконання ним передвиборчих обіцянок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування