Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юра Єнакіївський скуповує аеропорти?

П'ятниця, 20 січня 2012, 16:48

"Азовмаш", який належить бізнесмену й депутату Юрію Іванющенку, домовляється з маріупольською міськрадою про довгострокову оренду міського аеропорту.

За словами представників як міської влади, так і менеджменту "Азовмашу", угода буде офіційно підписана ближче до кінця січня, пише "Дело".

За даними керівництва "Азовмашу", таке рішення було ухвалено з метою надання допомоги місту, на яке були перекладені обов'язки з утримання аеропорту.

Раніше аеропорт був у оренді також маріупольського меткомбінату ім. Ілліча, але після зміни власника підприємства договір оренди був розірваний, аеровокзал повернули місту.

У міськраді на правах анонімності зізналися "Делу", що доволі раді "сплавити" повітряні ворота Маріуполя, бо вони недешево обходяться казні, й навряд чи місто змогло б найближчим часом самотужки ефективно обслуговувати й утримувати таке підприємство.

За даними "Азовмашу", вони планують платити за оренду аеропорту й вкладати в нього в загальній сумі, як мінімум, 800 тис. грн. щомісяця.

Як саме підопічні Іванющенка збираються розбудовувати аеропорт, відмовляються говорити як у міськраді, так і в "Азовмаші", суворо дотримуючись офіційних даних.

В Аеропорту Маріуполя з журналістом розмовляти не стали.

Раніше депутат-"регіонал" Іванющенко персонально підтвердив чутки про те, що має стосунок до масштабної реконструкції аеропорту в київських "Жулянах".

Цей аеропорт також в оренду взяло влітку 2011 року ТОВ "Майстер-Авіа", яке пов'язане з Іванющенком, відомим також як Юра Єнакіївський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: