Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МОЗ кажуть, що Тимошенко надто довго лежала, щоб давати їй милиці

Понеділок, 23 січня 2012, 14:39

Для ефективного лікування засудженої екс-прем’єра Юлії Тимошенко необхідно проводити процедури лікувального масажу та лікувальної фізкультури.

Про це сказала журналістам заступник голови комісії лікарів МОЗ, заступник начальника Головного управління охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації Галина Сіроштан, повідомляє УНІАН.

Вона пояснила, що лікарі Міністерства охорони здоров’я не рекомендують Тимошенко милиці або ходунці, зважаючи на тривалий період її перебування на постільному режимі.

"Наші спеціалісти рекомендують Юлії Володимирівні розширити обсяг руху, тому що через тривалий період перебування її в ліжку не рекомендується використовувати ні милиці, ні ходунки", - заявила Сіроштан.

"Як раз навпаки потрібно більше процедур лікувального масажу і більше процедур лікувальної фізкультури", - сказала представник комісії лікарів МОЗ.

Раніше в понеділок начальник Качанівської виправної колонії Харкова Іван Первушкін, говорячи про дані відеоспостереження у камері Тимошенко, підтвердив, що екс-прем’єр пересувається по камері з допомогою своєї співкамерниці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...