Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський радник Банкової потрапив у ДТП

Четвер, 26 січня 2012, 07:32

У середу вдень на перетині вулиць Інститутська й Ольгінська в аварію потрапив відомий російський політтехнолог Ігор Шувалов, якого називають позаштатним радником Банкової.

Про це розповів сам Шувалов, який їхав на машині Porsche Cayenne з польськими номерами, повідомляє Сегодня.

"Я їхав у правій смузі, а в лівій смузі рухалася Toyota Land Cruiser із транзитними номерами. Раптово Toyota вирішила повернути в правий ряд і сталася аварія", - розповів він.

"У моїй машині розбиті фара, бампер, відбите крило", — сказав Шувалов.

У скільки обійдеться ремонт елітного автомобіля, політтехнологу однаково, каже, що не надає цьому значення.

"Мені важливіше, що ДАІ довелося чекати лише годину, і що дороги в Києві почищені, а машину відремонтуємо", - сказав він.

Після аварії з'явилася також інформація, що Toyota Land Cruiser перебуває в автопарку віце-прем'єра Сергія Тігіпко. Але це потім спростували. "У віце-прем'єра немає такої машини, а сам він їздить на службовому "Мерседесі", - сказала прес-секретар Тігіпка Ірина Рудко.

У ДАІ ніяких подробиць про власника Toyota не знають, хоча підтверджують, що ДТП було зареєстровано.

Очевидці аварії, працівники кіосків у виходу з метро "Хрещатик" (з боку Інститутської) говорять, що водій Toyota Land Cruiser здався їм знайомим.

"У нього дуже знайоме обличчя, може, хтось із влади. Ми не бачили, як сталося зіткнення, але чули голосний звук, вибігли й побачили, що Porsche від удару опинилося на протилежній смузі, хоча їхало убік Хрещатика, за ним стояла Toyota. Водії не лаялися, а дуже спокійно переговорили, годину почекали ДАІ й роз'їхалися", - сказав продавець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: