Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Італійська газета: У Януковича більше невдач, ніж успіхів

Четвер, 26 січня 2012, 10:18

Підбиваючи підсумок двох років перебування Віктора Януковича на посаді президента, можна сказати, що невдач більше, ніж успіхів.

Про це пише Стефано Грациолі в статті, опублікованій в спеціальному розділі газети La Repubblica, переклад якої наводить Инопресса.

"Рейтинг популярності Януковича до сьогоднішнього дня знизився з 65 до 25%. Щось пішло не так, і справа не тільки в помсті Юлії Тимошенко", - вважає автор.

"Дуель між президентом і екс-прем'єром можна вважати другорядним елементом в оцінках громадян, особливо основної частини електорату - жителів східних областей", - пише автор статті.

"Дотепер не виконані передвиборні обіцянки. Янукович і його прем'єр Микола Азаров не мають довгострокової стратегії", - упевнений автор.

Він також відзначає, що криза 2008-2009 років переборена, але ситуація не дозволяє здійснити швидкий підйом економіки.

"Під сумнівом залишається зближення з Європейським союзом: разом з підписанням Договору про асоційоване членство цей процес заморожений у зв'язку зі справою Тимошенко", говориться в статті.

"Відносини з Росією залишаються напруженими. Структурні реформи (пенсії, податки, лібералізація) здійснюються не в повному масштабі. Більша частина населення, далека від ігор олігархів, не хоче чекати. Цим і пояснюється різке падіння популярності Віктора Януковича", - резюмує автор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: