Губернатор погрожує судом тим, хто каже про його участь у смертельному ДТП

Вівторок, 3 січня 2012, 13:17

Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян спростовує інформацію про свою причетність до ДТП, скоєної 31 грудня на території Хмельницької області.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, повідомляє прес-служба ОДА.

"Ще раз наголошую - ні я, ні моя сім’я до цієї трагедії не має ніякого відношення. Це стосується і працівників адміністрації, яку я очолюю. В тому числі і водіїв", - заявив Хоптян.

Він додав, що за наявною в нього інформацією, вже порушена кримінальна справа, ведеться слідство, встановлені особи, які причетні до цього ДТП.

Хоптян вважає, що оцінку тому, що сталося, мають дати спеціалісти, ґрунтуючись на конкретних фактах.

"Разом з тим, на цих подіях сьогодні дехто почав спекулювати. Окремі політичні сили в засобах масової інформації намагаються замінити слідство. Я не радив би їм цього робити. Більше того, за поширення неправдивої, неперевіреної інформації відносно мене та членів моєї сім’ї я маю право звернутися до суду. Мабуть, так і зроблю", - сказав він.

Хоптян запевнив журналістів, що вони отримають повну інформацію про хід розслідування після його завершення.

Як відомо, 31 грудня в Хмельницькій області сталася аварія за участю автомобіля, схожого на той, яким користується губернатор Тернопільщини. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.

У свою чергу міліція цю інформацію спростовує, а в обладміністрації заявляють, що Хоптян разом з дружиною зустрічав Новий рік під Києвом.

Проте голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний наполягає, що смертельне ДТП влаштував автомобіль, в якому знаходився Хоптян.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування