Цілодобове світло в камері Тимошенко потрібне для якісного відео – начальник колонії

Вівторок, 3 січня 2012, 15:03

За Тимошенко справдi здiйснюється вiдеоспостереження, а до виправних робiт її не залучатимуть.

Про це заявив начальник Качанiвської виправної колонiї в Харковi, де перебуває екс-прем'єр Юлiя Тимошенко, Iван Первушкiн, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Вiдеоспостереження не заборонене законом. Щоб здiйснювати постiйне вiдеоспостереження, необхiдно, щоб у камерах було достатньо свiтла. В нас у колонiї понад 80 камер. Ми вiдповiдаємо за безпеку всiх засуджених", - сказав він.

Начальник колонії також зазначив, що Тимошенко отримує всю необхiдну медичну допомогу вiдповiдно до приписiв комiсiї, яка оглядала екс-прем'єра в Києвi 28 грудня.

"Її оглянув начальник нашої медичної частини, але Юлiя Володимирiвна заявила, що 28-го числа був консилiум лiкарiв, який її обстежував, i є вiдповiднi приписи, якi ми наразi виконуємо. Вона також заявила, що якщо їй знадобиться iнша медична допомога, вона повiдомить нам у письмовому виглядi", - сказав Первушкiн.

Крiм того, вiн повiдомив, що Тимошенко перебуває в камерi з однiєю жiнкою, також засудженою за економiчнi злочини. До роботи в колонiї екс-прем'єра не залучатимуть, оскiльки її нинiшнiй статус - слiдчо заарештована.

Вiдповiдаючи на запитання про те, як Тимошенко зустрiла Новий рiк, Первушкiн сказав, що вона мала можливiсть дивитися телевiзор до 2:00. Крiм того, 31 грудня їй вручили передачу, в якiй було понад 100 найменувань.

Начальник колонiї додав, що для побачення з матiр'ю Євгенiя Тимошенко має отримати дозвiл слiдчого органу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування