Заступник Богатирьової запевняє, що німецькі лікарі сказали мало нового

Середа, 15 лютого 2012, 22:30

Попередні рекомендації, дані німецькими лікарями після обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, мало відрізняються від рекомендацій українських фахівців.

Про це повідомила журналістам у середу глава спільної медичної комісії, заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Від німецьких лікарів є попередні рекомендації. Наскільки мені відомо, вони мало чим відрізняються від рекомендацій, які давали фахівці з нашої країни, які давали консультації з неврології та нейрохірургії", - сказала вона.

У той же час чиновник ухилилася від відповіді на питання, чи можна говорити про те, що діагноз німецьких лікарів збігається з діагнозом, який раніше поставили українські медики.

"Я не можу обговорювати це питання, тому що це попередні висновки. Вони дійсно мало відрізняються від того, який ставили свого часу українські фахівці. Ми будемо обговорювати це ще з канадськими лікарями після того, як вони дадуть хоча б попередні свої висновки", - сказала Моїсеєнко.

Вона зазначила також, що, німецькі лікарі висловили готовність повернутися в Україну в разі потреби.

Як відомо, в середу вранці лікарі з Німеччини завершили медобстеження стану здоров'я Тимошенко і покинули Україну, залишивши висновок в запечатаному конверті до висновків своїх канадських колег, які продовжують комісійне обстеження Тимошенко.

Раніше "Українська правда", з посиланням на джерела, повідомила, що німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу хребта.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: