Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава київської податкової відхрещується від Януковича

Четвер, 2 лютого 2012, 12:27

Глава київської податкової адміністрації Ірина Носачова спростовує чутки про те, що є ставленицею старшого сина президента Віктора Януковича - Олександра. 

Про це у четвер повідомляє газета Дело.

"Я точно знаю інформацію зі ЗМІ про те, що в пана Януковича є два сини Олександр і Віктор", - сказала вона.

"Якщо я помиляюся, то можу й тут помилитися, і навіть соромно. Бачила я його на фотографії й то не дуже часто, тому що в моєму розумінні він людина непублічна. Особисто з ним я не знайома. Якщо це є "його ставленицею", тоді так", - заявила Носачова.

Вона відзначила, що особисто не знає Олександра Януковича.

"Як це можна визначити - я не знаю. Я людина, що прийшла з бізнесу. У мене достатньо чітка біографія", - заявила Носачова.

Вона також запевнила, що не знайома особисто із президентом Віктором Януковичем, а от із прем'єром Миколою Азаровим бачилася, тому що "була в нього на узгодженні".

Нагадаємо, раніше низка видань писали про те, що Ірину Носачову призначили на посаду глави Київської міської податкової адміністрації,  як "людину Олександра Януковича", сина президента України.

Згідно з офіційною біографії Ірини, опублікованої на сайті київської податкової, в 2004 - 2008 році Носачова працювала на керівних посадах в "Укрбізнесбанку", який пов'язують із Олександром Януковичем.

Більшу частину кар'єри Носачова побудувала в Донецьку. З 1994 по 2004 вона працювала в Константинівській філії "Приват-банку", де також працював нинішній глава НБУ Сергій Арбузов. 

Носачева очолює ДПА Києва з жовтня 2011.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування