Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв молодикам, що купить їм зброї

Четвер, 23 лютого 2012, 10:38

У 2014-2015 роках зростуть витрати на технічну модернізацію військ.

Про це заявив президент Віктор Янукович в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна, виступаючи з нагоди Дня захисника вітчизни, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Він зазначив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, президент і уряд, починаючи з 2010 року, внесли кардинальні зміни в бюджетну політику в сфері оборони.

"Тільки на 2012 рік ми збільшили фінансування української армії майже на 3 мільярди гривень", - сказав він.

Президент зазначив, що одним з головних пріоритетів є модернізація армії та оновлення озброєння.

"Цього року ми в три рази збільшили витрати на придбання та ремонт військової техніки і зброї. Паралельно зростанню економіку в 2014-2015 пропорційно зростуть витрати на технічну модернізацію військ", - сказав він.

Також президент підкреслив, що реформа збройних сил торкнеться кадрової політики та соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Крім цього, Янукович заявив, що досвід українських військових при виконанні ними миротворчих завдань в рамках міжнародних місій повинен бути врахований в українських навчальних військових закладах.

"Повинна бути створена мережа підтримки та поширення знань та безцінного досвіду, набутого українськими військовими під час виконання завдань міжнародних миротворчих місій. Найближчим часом чекаю проект відповідних рішень від Міністерства оборони", - цитує президента "Інтерфакс-Україна".

Крім того, він наголосив на необхідності формування президентського кадрового резерву для Збройних сил.

"Молоді офіцери повинні отримувати можливість навчатися в найкращих навчальних військових закладах світу", - підсумував Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: