Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко готова здавати кров

Четвер, 23 лютого 2012, 15:20

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко готова здати кров на аналіз, але тільки незалежним лікарям.

Про це заявив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко журналістам біля Качанівської колонії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Юлія Володимирівна не відмовлялася від здачі крові. Вона наполягала на тому, що хоче здати аналіз крові, але незалежним лікарям, українським або іноземним - не має значення", - сказав він.

Захисник також спростував інформацію, поширену прес-службою Державної пенітенціарної служби про те, що дообстеження Тимошенко вранці 23 лютого проводили на її прохання.

"Юлія Тимошенко ще вчора нічого про це не знала. Це не принципова річ, але вона демонструє маніакальну тягу Державної пенітенціарної служби до брехні навіть в дрібницях", - сказав Власенко.

За його словами, про плановане дообстеження не були також попереджені родичі Тимошенко.

Власенко повідомив, що екс-прем'єр написала заяву з вимогою надати їй результати дообстеження.

"Ми ще не бачили результатів цього додаткового медичного обстеження, але Юлія Володимирівна вже написала заяву з вимогою надати їх їй. Думаю, їх традиційно віддадуть днів через 10", - зауважив Власенко.

Як відомо, канадський лікар Пітер Куйт повідомив, що взяти кров у Тимошенко не дозволила українська влада.

Пізніше Державна пенітенціарна служба заявила, що екс-прем'єру в одній з лікарень Харкова було проведено додаткове обстеження.

"Від клінічного аналізу крові засуджена Тимошенко в черговий раз відмовилася. Результати таких аналізів вимагають іноземні медики для підготовки остаточних висновків і рекомендацій щодо стану її здоров'я", - відзначили в службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: